maanantai 26. huhtikuuta 2010

WINGS AND CROWNTässäpä panokseni The Three Muses haasteeseen!
Kissat (?) on tehty vanhasta t-paidasta. Kankaat on käsitelty valkaisuaineella.

This is my entry to The Three Muses challenge!
The cats (?) are made of an old t-shirt. Fabrics have been altered with bleaching medium.

torstai 22. huhtikuuta 2010

ART DOLLTämä on joku "kangaspaperinukke". Ohje oli ´Cloth Paper Scissors´ lehdessä. Se näkyy tuossa taustalla, mutta kuten voitte huomata, ei tästä ihan samanlaista tullut =)
(Kuva on otettu skannerilla.)

This is kind of "clothpaperdoll". The instructions was in ´Cloth Paper Scissors´ magazin. You can see it in the background, but as you can notice, this is not exactly the same =)
(The picture is taken with scanner.)

perjantai 16. huhtikuuta 2010

WINDOW CARDS
Olen oppinut tekemään tällaisia ikkunasyvennys kortteja :)
Nämä on tehty Koukussa Kortteihin haasteeseen. Sieltä ohjeenkin sain! Ensimmäisen kuva on peräisin Lisa Kettellin kirjasta ´Altered Art Circus´. Muu on leimailtu.
Toisen tyttöset ovat Itkupilliltä ja sirkusjuliste Lisa Kettellin kirjasta. Vinoruutuleimasimen tein itse, kun sitä koko ajan olen kaipaillut.

I have learned to make resessed window cards :)
These are made for Koukussa Kortteihin challenge. There I got the instructions for these cards. The picture in the first one is from Lisa Kettell´s book ´Altered Art Circus´. The rest is stamped.
The girls in the other one are from Itkupilli and the circus poster is from Lisa Kettell´s book. The diamond square stamp I made myself.

You find the instructions for the resessed window card here.

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaaste #35 - KierrätysTämä onkin ensimmäinen kerta, kun osallistun P*skarteluhaasteeseen. Tämä kierrätysaihe nyt inspiroi, kun olen noita paperihelmiä näperrellyt.
Kortti on 4x4" ja se on tehty liimaamalla käytetty teepussi vanhalle kirjansivulle. Punainen väri on hibiskus-teestä ja ilmeisesti se reagoi liiman ja vanhan painomusteen kanssa niin, että tuli vielä violetinsävyjäkin! Sen oli tarkoitus olla vasta pohja, mutta värit ovat niin kauniit, etten raaskinnut laittaa siihen päälle enää mitään!
Koristeena myös vanhojen kirjojen sivuista tehtyjä paperihelmiä, jotka on käsitelty kohojauheella.
Helmiä lisää edellisessä postauksessa.

This is my fist entry for P*skarteluhaaste challenge. The card is 4x4" and made from a used teabag glued to an old bookpage. The charms are paperbeads. More beads below.

PAPERIHELMIÄ / PAPERBEADS

Tässä vähän lisää näitä paperihelmiä. Suurimmat ovat n.2,5cm pitkiä. Niihin on käytetty vanhojen sanakirjojen sivuja ja loppusilaus on tehty kohopulverilla. Tykkään itse näistä aika lailla - en kyllä tiedä vielä, mitä niillä tekisin...

Here are more paperbeads. The bigger ones are about one inch (2,5cm) long. These are made of pages from old dictionaries and they are finished with embossing powder. I like these quite a lot - but I don´t know what will I do with them...

tiistai 13. huhtikuuta 2010

CO Challenge #12 ~ Obvious

...tai MITÄ TAPAHTUI MARIELLE / ...or WHAT HAPPENED TO MARIE


Collage Obsessionin haasteena on kuva Marie Antoinettesta ja sanana on "ilmiselvä". Eli kuva on ilmiselvästi Itkupillin valitsema :)
Kun olin näitä paperihelmiä väkertämässä, niin päätin tehdä Mariesta jotakin niihin sopivaa. Helmet on päällystetty kohopulverilla. Perusidea siihen on Kelli Perkinsin kirjasta ´Stitch Alchemy´. Marien liimasin pahville ja punoin helmistä kehyksen. Päälle Rangerin crackle accentsia. Vähän meni Marie sameeksi, mutta hahmo silti tunnistettavissa - se kun on niin ilmiselvä :D
Oikeesti on selvempi kuin kuvassa!

Collage Obsession´s challenge is a painting of Marie Antoinette, and the word is ´obvious´. So the picture is obviously choosed by Itkupilli :)
Because I was making these paperbeads, I decided to turn Marie to something that fits with them. The beads are covered with embossing powder. The basic idea for that is from Kelli Perkins´ book `Stitch Alchemy`. Marie I clued to cardboard and made a beaded frame. On top a layer of Ranger´s crackle accent. It became a bit blurry, but you can still recognice the figure - it´s so obvious :D
For real it´s clearer than in this picture!

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

THE THREE MUSES CHALLENGE - Blackbirds
The Three Muses haasteena on `Bye bye, Blackbird´.Tämä peltipurkki on tehty joskus sen jälkeen, kun näin ´Public Enemies´-leffan. Nuotit ovat Bye bye, Blackbird-biisistä. Ja kaveri siis John Dillinger.
Purkki on maalattu gessolla, kuvitus kuvansiirrolla, leimaamalla ym.

The Three Muses challenge is ´Bye bye, Blackbird´. I made this tin container after seeing the movie ´Public Enemies´. The notes are from the song ´Bye bye, Blackbird´. And the guy is John Dillinger.
The container has been painted with gesso, illustration made with image transferring, stamping etc.

maanantai 5. huhtikuuta 2010

CO Challenge #11 - Home "Koti" in FinnishTällä viikolla saimme haastekuvan, jonka voit nähdä Collage Obsessionin sivuilla.Ja sehän on siinä kunnossa, että haasteen nimi olisi yhtä hyvin voinut olla: Home - "Mold" in English! Nyt olen vähän siivonnut ja tuonut tavaroitani sisälle...

This week we got a challenge picture which you can see in Collage Obsession´s site. That home looked like the challenge could have been named as well: Home - "Mold" in English! Now I have cleaned a bit and moved in my things...

torstai 1. huhtikuuta 2010

HAUSKAA PÄÄSIÄISTÄ / HAPPY EASTER


HAUSKAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE YSTÄVILLENI!
HAPPY EASTER TO ALL MY FRIENDS!