torstai 24. helmikuuta 2011

TIN CASE - PELTISALKKU

So - it seems to be thursday, and no WOYWW this week! This may be WDTWG = Where Did The Wednesday Go! But here is the tin case, with which I worked last week. More me than the "Tommy Girl" it was!


And a card to Koukussa Kortteihin challenge. Text is from the Maya indian´s Popol Vuh epic. The eye is drawn with Inktence pencils.

Kortti on Koukussa Kortteihin Ilmatteeks-haasteeseen. Teksti on Maya intiaanien Popol Vuh eepoksesta. Silmä on piirretty Inktense kynillä.

6 kommenttia:

 1. Tuire, your work is always nothing less than stunning! This pieces are no exception! SO BEAUTIFUL!

  VastaaPoista
 2. Hienosti uudistettu blogi-ilme! Upea matkalukku ja mahtava kortti. Teksti on hienoa erityisesti kaiken muun lisäksi!

  VastaaPoista
 3. Mua alkoi ärsyttää se vanha "header" (mikä hiivatti se on suomeksi...Päiviii...), mutta nyt melkein pelästyn, kun avaan tän ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva toi matkalaukku ja hieno kortti, tää alko nyt kans haluun Inktense-kyniä, pitääkin heti googlettaa. Loistavaa jälkeä sä ainakin olet saanut niillä aikaan...jotain tollasta mäkin kaipaisin nyt, vastapainoksi digikuville.

  VastaaPoista
 5. Mä olen tykännyt Inktenseistä tosi paljon. Niissä on pigmenttiä paljon enemmän kuin tavallisissa akvarellikynissä. Ostin ensin tytölle pienen sarjan, sitten itselle täyden satsin, kun oli tarjous - ja seuraavasta tarjouksesta sitten tytöllekin kaikki kynät! Jäätiin koukkuun ;)

  VastaaPoista
 6. Hi Tuire,

  your pass it forward gift is ready - please email me your mail address by using the contact box on my 'proper' website: www.adonnathing.com

  thanks,

  Dx

  VastaaPoista