keskiviikko 22. toukokuuta 2013

AKVAARIOPÄIVÄKIRJA - AQUARIUM DIARY

Akvaarion tilannetta ei olekaan tullut päivitettyä vähään aikaan. Kerrotaan nyt ainakin, että mikään ei ole kuollut :)
Kasvit kasvavat, kukin tahtiinsa. Köynnökset ovat saaneet verkon, jota pitkin kiivetä.

Everything´s still well and growing in my aquarium :)
15. huhtikuuta - april

1. toukokuuta - may

17. toukokuuta - may
15. toukokuuta kalakanta kasvoi neljällä miljoonakalalla, jotka toivat hieman elämää rauhalliseen altaaseen. Tänään laitoin pihalta muutaman suikeroalpin oksan kellumaan pinnalle. Katsotaan, kasvavatko siinä. Mahdolliset miljoonakalan poikaset saisivat hieman suojaa...

15th of may I bought four guppys, which gave a bit life to my sleepy tank. Today I put a few branches of creeping Jenny to float on the water. Let´s see if they will grow there.  They would give some protection to the potential offspring of the guppy´s...

orkideat 17. toukokuuta - the orchids on 17th of may
Orkideat näyttävät vaihtavan lehtensä. Vanhat lehdet ruskistuvat ja kuolevat pois, mutta uusia, kauniita lehtiä kasvaa tilalle.

The orchids seem to change their leafs. Old leafs are turning brown and die away, but new, beautiful leafs are growing instead.

2 kommenttia:

 1. On varmasti jännittävä seurata tuota elämää ja kasvua livenä. Minä siirsin ainokaisen orkideani parvekkeelle, se on myös tekemässä jo toista uutta lehteään kukinnan jälkeen.
  Hyvää jatkoa akvaarioelämälle:)ja sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirkkis! Minunkin orkideani ovat normaalisti viettäneet kesänsä ulkona roikkuen omena- ja luumupuissa, mutta luulen, että nyt pidän ne sisällä, etteivät taas rupea lehdenvaihtoon olosuhteiden muuttuessa. Ovat kyllä kukkineet aina syksyllä "kesäloman" jälkeen.

   Poista