keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

RUNOUTTA ROSKAKORISTA

Minttumaa blogissa on menossa mainio haaste! Myös mainoksen levittäjät osallistuvat arvontaan, joten kannattaa käydä kurkistamassa, vaikkei runoilla aikoisikaan... mutta suosittelen - tämä on hauskaa!

Ideana on siis leikata vanhojen kirjojen, lehtien, yms. sivuilta yksittäisiä sanoja ja yhdistellä niistä runontapaista. Olen harrastanut Art Journaleissani tällaista aikaisemminkin ja pidän tekniikasta, joten tästä syntyi uusi aukeama kirjaani.
Kuvan saa klikattua suuremmaksi, niin tekstikin näkyy!

roska(kori)runoutta

tölkkikyniä
Aukeaman rajaus on tehty tällaisella tölkkikynällä ja kalligrafiamusteella. Kynän ohje on Suomen Kalligrafiayhdistyksen puheenjohtajan Marika Koskimäki-Ketelän kirjasta.
Minähän en kalligrafiaa ole harrastanut, enkä siitä juuri mitään tiedä, mutta kivoja vinkkejä kirjoitteluun saa ottamatta asiaa kovin vakavasti :)

3 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kivalle haasteelle ja sun sivut kyllä niin hienosti tehtyjä. Nuo kynät ovat aika mainio juttu. Hän tekee nekin, ken taitaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä. Aion osallistua, tietysti :)
  Hienot sivut sinulla!

  VastaaPoista
 3. Siis mistä nuo kynät on tehty ja miten?? Itse käytän kalligrafiakyniä jonkin verran altsuissani joten aihe kiinnostaa :)

  VastaaPoista