maanantai 8. huhtikuuta 2013

TEKNIIKKAKYMPPI

Koukussa Kortteihin sivustolla alkoi taas Tekniikka10 haaste, johon täytyy osallistua! Tässä kaksi ensimmäistä korttia.

Ensimmäinen aihe, eli palapeli resist, teetti hieman työtä. Minulla ei ollut oikein sopivaa stanssia, joten jouduin lähtemään liikkeelle stanssin asettamista rajoitteista. En viitsinyt alkaa veitselläkään leikkelemään! Tuon ompelu-aiheisen tein ensin, mutta minusta siitä tuli aika tylsä ja tavanomainen, joten seuraava stanssi kokeiluun... eli kello. Siihen tuli jo hieman luonnetta, joten kelvatkoon! Siinä tuo käsi on hieman koholla taustasta.
Sitten tein vielä yhden kokeilun periaatteessa samalla tekniikalla, mutta leiman sijaan käytin sabloonaa valmiiksi väritetylle paperille. Se on siis tuo aita-puu-hässäkkä.


ensimmäinen yritys
tämän kelpuutin

tekniikkakokeilu
Toinen tekniikka oli valepatina, joka oli minulle paljon helpompi. Herrahenkilö sekä ilmapallo ovat hieman koholla taustasta, mikä ei tässä suoraan edestä otetussa kuvassa näy.
Kuvat voi klikata suuremmiksi.

lentäjä

1 kommentti:

  1. Sinä se osaat näköjään tehdä hienoja millä tahansa tekniikalla! Tulin taas ihastelemaan. Muistikirjamaaliskuu sai minulla aikaan pienen blogitauon, oli ehkä vähän liikaa minulle tehdä ihan jokapäivä vaikka hauskaahan se oli. Nyt taas jaksaa selailla muiden blogeja ja täyttää omaakin :) Blogissani on tällä viikolla meneillään haaste, käy kurkkaamassa.

    VastaaPoista