maanantai 9. syyskuuta 2013

MIXED MEDIAA

Askarteluvuoren ATC-vaihdon #7 aiheena oli tehdä kaksi korttia mixed media tekniikalla siten, että toisessa on käytetty metallia ja toisessa kangasta.
Minun "metalli" kortissani metalliosuus on kohokuvioitua alumiiniteippiä, jonka olen värittänyt alkoholimusteella ja permanent leimasinmusteella. Myös hakaneula löytyy - se on kiinnitetty koholakalla.. Muu tausta on erilaista paperisilppua ja teippiä. Pariskunta on Holliewoodin LoveOnTheLam kuva-arkilta, ja kiinnitetty kartonginpalalla siten, että sen voi kääntää sivuun.


Syksy - metalli
 "Kangas" kortista löytyy sen kankaan lisäksi pitsiä ja lankaa, sekä jälleen taustan paperisilput ja kuvioteipit. Kankaat on leimailtu tekstillä. Nuori mies on samaiselta Holliewoodin kuva-arkilta ja samoin käännettävissä sivuun. Tämä näytti niin keväiseltä linnunpesineen, että nimesin kortit Kevääksi ja Syksyksi. Matkasivat Ouluun!
Kevät - kangas
Ja vaihdokeiksi sain Selmalta aivan ihanat kortit, jotka näet täällä! Kiitos, Selma! No joo, siis todella pettynyt... Hyvänen aika, kortithan on upeat!!!
Selma siis toivoi, etten pahasti pety kortteihin!

8 kommenttia:

 1. APUVA! AIVVVAN MIELETTÖMÄN UPEET KORTITT!!!!

  VastaaPoista
 2. I tried to translate your post Tuire, and I did my best to see that you were doing something with cloth and metal. In any case they turned out great and I have always loved your work! I am sorry for not being a better blogger, i have missed visiting you. Thank you for stopping by!

  VastaaPoista
 3. Nämä tuli mulle:) kiitos upeista, tarkasti tehdyistä korteista!

  VastaaPoista
 4. Waude!! Ihanat kortit ja loistava tuo kääntösysteemi :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä ovat niin upeita nämä sinun korttisi, että päätä huimaa, onnekas hän, joka sai ne sinulta :)

  VastaaPoista