We explored wild herbs under the guidance of top chef Jouni Toivanen.
Lähdössä kierrokselle |
Salaattipelto |
Rantaryteikön... |
...kallion ja niityn kautta... |
...takaisin seuraavaan pöpelikköön. |
Vielä tarkistus, että kaikki kasvit varmasti tunnetaan! |
Vuohenputket ja herukanlehdet mehuksi... |
...eli vihreät alkudrinkit! |
Horta-salaatti, jossa on... no, vähän kaikkea |
Nokkoset mortteliin |
Nokkos-litulaukkapesto valmisteilla |
Peratut voikukat... |
Sitten siirryimmekin sisätiloihin viimeistelemään aterian. |
Jounin tyylinäyte - horsmat maustuvat. |
Pestokin on saatu valmiiksi ja kriittinen makuraati testaa :) |
Salaatti on saanut kastikkeensa, pöytä katettu ja sitten syömään herkullista horta-illallista! Pääruokana oli peltokanankaalipasta. |
EDIT! Jos haluat Jounin kurssille, katso lisätietoja täältä!
Kiitos Tuire. Tässähän se teksti on jota autossa eilen kaipailtiin ja puhuttiin. Jakoon!
VastaaPoistaKuulostaa kivalle retkelle ja mielenkiintoiselle illalliselle. Opit muistiin ja reseptit käyttöön. Ihanaa kevättä sinulle!
VastaaPoistaKiitos samoin, Kikka! Hortoiluretki oli todella ihana ja innostava!
VastaaPoistaJa Marja, keskityin hengittämään sen voikukkapläjäyksen jälkeen... xD
Varmasti oikein herkullinen ruokailu..
VastaaPoistaKyllä! Itse olen hyödyntänyt pihapiirin nokkosia jo monena vuotena, mutta nyt on varsinkin vuohenputki yllättänyt maukkaudellaan :)
Poista