tiistai 6. joulukuuta 2011

KILPAILUJA / COMPETITIONS & ART JOURNAL...

Viime viikon WOYWW jäi väliin, kun nettiyhteys katkesi muutamaksi päiväksi. Tukholmassakin käytiin ja menomatkalla keikuttiin myrskyssä!

Asiamiespostin hyvät puolet tulivat nyt esiin, kun pystyin hakemaan sunnuntaina Vuoden Askartelija-kilpailusta palautetun portfolioni. Sijoitus oli kymmenen parhaan joukossa! Asia, josta olin aidosti hämmästynyt, sillä kansion kokoamiseen jäi lopulta vain muutama tunti - olin jo vähällä jättää koko kilpailun väliin, mutta sitten ajattelin, että kun kerta valokuvatkin on tilattu ja maksettu, niin saan ainakin messuliput... ;)

Portfolio alkaakin oikein sopivasti "Catastrophes & Disasters" -kirjasella! Se kuvaa hyvin tätä vuotta. Se aika, jonka olin ajatellut portfolion kasaamiselle menikin hautajaisia järjestellessä - toki tyttärentytärkin syntyi samaan hässäkkään :)

Tässä muutama sivu kilpailutyöstä, joka siis oli portfolio, jossa piti esitellä viisi askartelytyötä.


I missed last week´s WOYWW because our web connection didn´t work. And then we made a trip to Stockholm - with a ship in a storm!

This is my portfolio with which I participated the "Crafter of the Year" competition. I was in the top ten!
Nettiyhteyksien palaaminen paljasti toisenkin mukavan yllätyksen; Sinellin blogin marraskuun kortti-kisasta tuli kolmas sija ja tuotepalkinto. Aiheena oli Petteri punakuono.

I won the third price in Sinelli´s november´s card competition. Theme was Rudolph the Reindeer.


Ja lopuksi uusin aloitus - olen hyvä ALOITTAMAAN projekteja... Tämä on art journal tai joku...

And finally my latist starting - I´m good in STARTING projects... This is an art journal or something...


3 kommenttia: