keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

VANHASTA KIRJASTA ART JOURNAL PÄIVÄKIRJAKSI

Tämä on kirjaston poistomyynnistä ostettu kirja, jota olen muokkaamassa. Toisessa kuvassa näkyy, miten sivuja on poistettu ja kolmannessa on revitty kirjaston muovit pois...
Muutamia työstettyjä sivuja...
Tässä joitain sivuja, jotka on tehty irrallisille lehdille koottavaksi myöhemmin kirjaksi. Kuvitusekniikka kuitenkin on sama kuin jos muokataan vanhaa kirjaa.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mutta on toinenkin asia: minulla on muovikassillinen vanhoja kirjoja, joissa on mielestäni erityisen kauniit kannet. Jos haluat, saat ainakin suurimman osan niistä.
    Kirjat ovat äidin entisestä kodista (hän muutti palvelutaloon). Antikvariaatti ei ollut kiinnostunut juuri näistä kirjoista, mutta otin ne erikseen muista sinne "kelpaamattomista" juuri kansien vuoksi. Olen itsekin kiinnostunut taiteilijakirjojen teosta, mutta kestää vuosia, ennen kuin edes ajattelen päästä näihin käsiksi. Joten mahdollisesti niistä on sinulle enemmän iloa, kuin täällä nurkissa lojumassa. Joten, vastaa jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
  2. I love these pages Tuire, especially the writing around the round pieces - not easy to do (or so I find). Love the addition of the white to some parts of the page and writing. Great pages!
    Hugs, Neet (who has been staring at the for quite a while this morning - love them)

    VastaaPoista