lauantai 23. maaliskuuta 2013

MUISTIKIRJAMAALISKUU - Colours

Muistikirjamaaliskuun 23. päivä menossa ja aiheena oli kerätä sivulle tietyn värisiä asioita. Värin sai itse valita.
Minun värini on vihreä, ja teksti on Donovanin laulusta ´Colours´. Minulla oli käsitys, että sana ´corn´ tarkoittaa myös viljaa. Tarkistin asian vielä sanakirjasta... ja sieltä opin, että Englannissa se tarkoittaa nimenomaan vehnää, mutta Skotlannissa ja Irlannissa kauraa. Sen jälkeen minulla ei ollutkaan mitään tunnontuskia liimata sivulleni parsaa :)

The 23th day of ´March and my Journal´challenge, and the topic was: Collect things of certain colour on this page. (You may pick the colour yourself.)
My colour is green and the text is from Donovan´s song ´Colours´. I had  the perception that ´corn´ means also the same as ´grain´, but I checked it from my dictionary... and I learned that in England it means particularly the wheat, but in Scotland and Ireland the oats. After that I didn´t have a bad conscience to glue the asparagus on my page :)


sivu 23 - page 23

8 kommenttia:

 1. Keväthän siinä vihertää jo valloittavasti. Toukat kivasti piristää tätä sivua :) Hieno!

  VastaaPoista
 2. Jollain lailla aika rauhoittava kuva. Ei ole ollenkaan hyökkäävä tuo vihreä.

  VastaaPoista
 3. Samoissa väreissä pelehditään ja melkein leikkasin tuollaisen saman tyyppisen sammakonkin, mutta päädyin heinäsirkkaan. Olisi pitänyt kysyä jonkun laulun sanoja mieheltä. Hän kun on vaeltava ensyklopedia sellaisen tiedon suhteen...
  Nuo parsat kuuluvat ihan selkeesti tuohon sammakkometsään.

  VastaaPoista
 4. Ihana, sammakko kruunaa koko sivun :)

  VastaaPoista
 5. Suomessa corn voi olla parsaa ihan vaan sen takia että on vihreetä! Ihania sivuja taas Tuire! Näitä on sitten aina lysti kattella.

  VastaaPoista
 6. Satumainen parsapelto keijuineen, sammakoineen ja toukkineen. Muuttuukohan sammakko prinssiksi..

  VastaaPoista