tiistai 12. maaliskuuta 2013

MUISTIKIRJAMAALISKUU - kaunis ilma

Päivä 12 ja haasteen aiheena käyttää lainausta, josta pitää.
Minun lainaukseni on peräisin jostain 80-luvun alun Hesarista. Siellä oli pitkä lista, jotka upposi meikäläisen huumorintajuun (?), ja jossain ne on tallessakin (jossain=paikka, jossa melkein kaikki mun tavarat on...). Toinen suosikkini samasta luettelosta on: "Jos kaikki kiinalaiset laitettaisiin riviin päiväntasaajalle, niin enpä ihmettelisi." No, valitsin tämän. Tässä on jotenkin asennetta! Tämä oli silloin myös hyvän ystäväni suosikki - hänen ensimmäinen ristimänimensä on Ilma :)

Day 12, and the subject fot the challenge is: A quote that you like.
This was in a newspaper in the early 80´s. And it says: Beautiful weather, although I say it myself.

sivu 12 - page 12
 

9 kommenttia:

 1. Hervoton lausahdus. :)
  Jotenkin tuo kuvitus istuu siihen ihan loistavasti.

  VastaaPoista
 2. Hehe. Käyn täällä ihailemassa luomuksiasi, ne ovat kauniita ja hauskoja yhtäaikaa ja sehän on saavutus.

  VastaaPoista
 3. Hän on niiiin tyytyväisen oloinen!

  VastaaPoista
 4. Nämä sun sivut ovat niin hienoja ja kekseliäitä, että ovat jo enemmän kuin pelkkää muistikirjaa - siis taideteoksia :)
  Taustavärit ovat niin miun maun mukkaan tehtyjä että... Ehkä pitää sittenkin joskus hankkia noita musteita, joista vielä olen saanut näppini irti pedettyä :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista kaikille!
  Selma, joo, en oikein tiedä itsekään, tuliko tästä muistikirja vai mikä... Mulla on taipumusta ruveta hinkkaamaan jotain pieniä yksityiskohtia: ei oikein erotu taustasta, varjostetaan, ja sitten varjostetaan lisää, ja sitten sitä ja tätä... Mutta noi musteet on kyllä aika kivoja. Mulla on suihkepulloja ja Distress Inkin tyynyjä ja täyttöpulloja ja sitten vähän sitä ja tätä - ja sitten söhrään kaikkea sekaisin :)

  VastaaPoista
 6. It's fantastic, bright colors, splotches of paint, and a happy dance and face! I love it!

  VastaaPoista
 7. Upeasti toteutettuja sivuja!!!! Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Aurinkoinen sivu, totta tosiaan. Joku jo ehtikin kirjoittaa saman mikä tuli mieleeni, että nämä sivusi ovat kyllä ennemmin taideteoksia kuin vain muistiin laitettuja juttuja!

  VastaaPoista