perjantai 22. maaliskuuta 2013

MUISTIKIRJAMAALISKUU - kolme toivetta - three wishes

 Ensinnäkin... selitys KAIKKEEN mitä teen tänään, on että heräsin hirveään päänsärkyyn. Se johtui siitä, että löysin eilen tosi hyvää teetä, ja join sitä päivittäisen (iltapäivä) kofeiiniannoksen sijaan. Ja tämä oli tulos! Kyllä, koukussa ollaan... Joten otin buranan ja nukuin vielä tunnin, ennen kuin kykenin edes katsomaan päivän aihetta... ja juomaan KAHVIA!

´Muistikirjamaaliskuun´ päivän aihe oli: Kolme toteutunutta toivetta.
Haltiakummi löytyi Hidden Vintage Studios´n ´Nesting Nymfs´arkilta. Ei näyttänyt kovin innokkaalta... vähän sellainen "Ketä kiinnostaa" asenne... kyllähän nämä nykyajan keijut tiedetään...(huomaa myös moderni taikasauva).
Jos teksti ei näy, klikkaa kuva suuremmaksi!

First... my excuse for EVERYTHING I do today, is that I woke up with a terrible headache. That was because yesterday I found really good tea... and had that tea instead of my daily (afternoon) portion of caffein. And this was the result! Yes, I am that hooked... So I took a pill and slept one more hour until I was even able to look what was today's topic... and had COFFEEEE!

And that ´March and my Journal´ theme was: Three wishes that came true.
I found the Fairy Godmother from Hidden Vintage Studios´  ´Nesting Nymfs´ sheet. She don´t look very eager... kind of "Who cares" attitude... Well, you know these modern fairies... (see also the modern magic wand).
My wishes that came true are: Lovely people to live with, the possibility of hobbying and the possibility to travel.
On my page these are written with the Fairy language...  only kidding - it´s Finnish :)
If you can´t see the text, click to enlarge the pic!

sivu 22 - page 22

 

6 kommenttia:

 1. Ihana teinikeiju :D Mullakin on kohta taas mennyt puoli pannua kahvia. Mutta ehkä tämä riippuvuus on kuitenkin suhteellisen harmiton..

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia,kiitoksia!

  Mun päänsärky oli sitä luokkaa, että noita teinikeiju-aiheita ois riittänyt vielä pariinkin sivuun:
  -Hei, voitsä toteuttaa mun toiveet?
  -No ihan sama...

  tai

  -Onks se kolmen toivomuksen tarjous vielä voimassa?
  -Luuletsä et tää on joku Deboil...?

  VastaaPoista
 3. Siis oikeesti, vähäx on niinq ihqu!

  VastaaPoista
 4. Hihi! Teinikeiju!!! Siis siinä on keiju jolta kannattaa toiveita kysellä. Ja kahvihan se maailmaa pyörittää...Tosin otan aina välillä paussin siitä ihan vain todistaakseni itselleni että voin. Ja se sattuu päähän päivän verran.

  VastaaPoista