tiistai 26. maaliskuuta 2013

MUISTIKIRJAMAALISKUU - päivä 26

 Päivän haaste oli kertoa, mikä ärsyttää tänään. No, minua ei monikaan asia ärsytä, mutta ilmat voisivat kyllä olla lämpimämmät!
Uutisista luin britistä, joka kirjoitti Suomen suurlähetystöön ja valitti täältä tulevasta ilmasta. Kirje on tuossa sivullani. En tiennytkään sen olevan noin helppoa... joten minäkin kirjoitin kirjeen!
Lisäksi ulkona kävellessäni huomasin koirankikkareet tien varsilla. Ne eivät minua juurikaan ärsytä - sinnehän ne äkkiä maatuu, kunhan lumet lähtee. Mutta kun ihmiset kerää ne kakat pusseihin, ja sitten jättävät ne kakkapussit sinne tien varteen, niin sitä ei pieni mieleni ymmärrä...
(...ja lapset, se on puhelin...)


Today´s challenge was to tell what irritates us today. Well, there´s not much that irritates me... but the weather could be warmer!
From the newspaper I read about a British man, who wrote to the Finnish embassy, and complained about the weather coming from Finland. You can see the letter on my page. I didn´t know, that it´s that easy... so, also I wrote a letter!
(...and kids, that´s a telephone...)
sivu 26 - page 26

6 kommenttia:

 1. Hehe! näin tuon kirjeen facebookin kautta, nauratti. Ja tottakai vahinko kiertämään ja valitus naapurin Putinille.Sopivan tukeva ja totinen ukkokin viemässä viestiä.
  Kuinka pitkälle on akvaario edistynyt?

  VastaaPoista
 2. Akvaario on kyllä vielä ihan vaiheessa... jonkun verran vettä, pumppu toimii, lämmitin toimii ja kasvit saivat varpaansa veteen, mutta suodatinta odottelen, jotta voin laittaa pohjan kuntoon. Teen toiseen päätyyn sellasen mattosuodattimen (hamburger mattenfilter) ja sen yksi reuna pitää tulla ihan pohjalasiin kiinni, joten sen jälkeen vasta voi laittaa sorat... mutta kivaa on :)

  VastaaPoista
 3. Paskapussibonuksesta oon ihan samoilla linjoilla! Nää siun leiskat on kyllä tosi upeita! Vaikee olis sanoa onko nää paperisia vai digitaalisia jos ei tietäis! Sen verran siistii jälkeä. :-)

  VastaaPoista
 4. Kyllpä sait taas aikaan iloa päivääni..aijaii..*nauraaa* oot sinä kyllä niin uskomaton :)

  VastaaPoista
 5. Ihana :)) Etenkin tuo kirje Putinille :)

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä hieno! Ja hauska. Tosin ihan ensiksi, ennen kuin luin päivitystä, ajattelin jotenkin, että paskapussibonus on jotain, mitä Putin lähettää vastaukseksi kirjeeseen, että ei hyvin mene sittenkään :D

  VastaaPoista