maanantai 18. maaliskuuta 2013

MUISTIKIRJAMAALISKUU - kylmää - cold

Ollaan jo 18. päivässä! Tämänpäiväisellä sivulla piti olla lehtileike jostain puhuttelevasta asiasta.
Mikäs sen puhuttelevampaa kuin sää! Tuo Hidden Vintage Studion tyttö kahvikupissaan minulla olikin valmiina, joten tämä oli aika nopeatekoinen.

It´s already day 18! For today´s page we were supposed to: Add a magazine clipping of a subject important to you. 
What is more important than the weather! I had the girl in the cup (by Hidden Vintage Studio) already waiting, so this was quite quick to make. The text says, that the cold continues and there´s no spring in sight. The nights have been unusually cold.

sivu 18 - page 18

5 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja kiva sivu muutenkin! Olen jo niin kyllästynyt pakkasiin. Meillä ei ole lämpömittaria, enkä yleensä käy lämpötiloja netistäkään katsomassa, mutta tänä aamuna oli jo pakko käydä vilkaisemassa Ilmatieteenlaitoksen sivuilta, että eikö tämä pakkanen ikinä lopu!

  VastaaPoista
 2. Ihan aiheesta tyttö lämmittelee kuumassa kahvissa;) Ihana sivu.
  Joo kyllä on kylmää ollut. Jopa näilläkin korkeuksilla tavallisesti tähän aikaan jo ainakin päivällä on vesikeliä, mutta ei nyt, pakkasta ja kovaa tuulta vaan.

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu ja kamala uutinen :) Tämä on niitä päiviä, jolloin voisi voittaa lotossa, ostaa talviasunnon jostain ikiauringosta, (tietysti iso asunto, johon mahtuu molempien vanhemmatkin ;))

  VastaaPoista
 4. Tuo on taas kaunis sivu ja tyttö näyttää justiinsa sellaiselta että ajattelee: "Missä on kevät? Missä on lämpö? Mun siivet palelee!"

  Ei se täälläkään kevät tule normaaliin aikaan.Jos Suomessa usein säätiedotus alkaa sanoilla:" Brittein saarilta saapuu matalapainnen alue", niin täällä se on tänä keväänä ollut:" The cold wind is blowing from Scandinavia". Ja tänään on tullut lunta, ei mitenkään jäädäkseen, mutta ulkona on karseen kylmä. Täällä pitäis olla ihan kevät tässä vaiheessa.

  VastaaPoista
 5. Sun sivujen taustat on joka kerta(ja taas!) olleet aivan ihania, oppisinpa itsekin.

  VastaaPoista