keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

MUISTIKIRJAMAALISKUU - What to collect...

Kuudennen päivän aiheena oli kertoa, mitä hamstraisi tai keräilisi, jos raha ja tila eivät olisi esteinä. No, tämä aihe suoraan sanottuna hämmensi minua... Kun rupesin tekemään minialbumia tyhjistä vessapaperirullista, ja sanoin miehelleni, että nyt sitten tyhjät rullat talteen, niin tämä tuumasi, että se taisikin sitten olla ainoa asia, jota tässä huushollissa ei vielä kerätä! Ja minä en suinkaan ole se pahin hamsteri... mies periaatteessa kerää vinyylilevyjä, mutta kirppiksiltä tarttuu mukaan kaikkea mahdollista:
...no, hyvä on, korukokoelma ja Buddhat ovat minun - ja matkalaukku ja autojuliste...ja...

Mutta luultavasti ompelu- ja askartelutarvikkeita tulisi hamstrattua entistäkin enemmän. Ja sivunkin sain tehtyä. Kello ja avain on tarkoitus liittää mukaan sitten, kun sidon sivut kirjaksi.
sivu 6 - page 6 : What to collect...
March and my Journal challenge for today is: Day 6: If money and space wouldn't limit you, what would you collect?
I think I should collect even more sewing and crafting stuff.

2 kommenttia:

  1. I agree, more, more crafty stuff, vintage jewels, and vintage everything really!
    That is wonderful news about your daughter, I hope to do that one day also...the proper way!

    VastaaPoista
  2. Hih, minäkin olen kuullut samanlaisia kommentteja mieheltäni. Silti onnistun vielä toisinaan yllättämään hänet kun vaikkapa kaivelen roskiksesta takaisin jonkun pakastevihannespussin mutisten että tätä kyllä tarvitaan vielä... Mitään ei voi heittää pois kysymättä ensin, hän usein harmissaan valitteleekin.

    VastaaPoista