perjantai 15. maaliskuuta 2013

MUISTIKIRJAMAALISKUU - ostoslista/shopping list

Tänään oli haasteen aiheena tehdä sivu kauppalistasta.
Minä en juuri ostoslistoja kirjoittele. Kuten näitte, sain itseltäni Mestarihukkaajan mitalin, joten älkää kuvitelkokaan, että minulla enää kaupassa mitään listaa on tallella... fiiliksellä mennään!
Kaivelin kuitenkin toivekkaana kauppakassiani, mutta löysin ainoastaan pari kourallista kuitteja. Kirjoitin sitten lapulle jotain, mitä sieltä kaupasta olisi tarkoitus tänään saada kotiin.
Eilisen silpunliimailun jälkeen tämä sivu on aika yksinkertainen :)
Laukku on Tumble Fish Studion.

The subject of today´s challenge is: Collect shopping lists (yours or ones you found)
I don´t write shopping lists. As you saw, I gave myself a ´Master of losing Everything´-medal. So,  have no illusions that I have any list still there, when I get to the shop! Instead, I have a bag full of old receipts. But today I tried to make some kind of shopping list. Otherwise I kept this page quite simply - after yesterday´s glueing of all those tiny little scrap letters :)
The bag is from Tumble Fish Studio.

sivu 15 - page 15
 

6 kommenttia:

 1. Hauska idea toi kassi! Ja noinhan se oikeesti menee.. jotenkin ne rahat häviää ja tilalle ilmestyy kuitteja. :D

  VastaaPoista
 2. Taas tyylikäs sivu. Itse ajattelin, että kyllä se on kummaa mistä sitä voi "taideinspiraatiota" repiä, kun ottaa sellaisen asenteen. Oma listani ei ole ihan yhtä hohdokkaalla sivulla.

  VastaaPoista
 3. Niin kertakaikkisen upeita sivuja! Käyn kyllä joka päivä katsomassa ja ihastelemassa, mutta olen huono jättämään kommentteja.
  Minä teen kauppalistoja, mutta heitän ne roskikseen kauppareissun jälkeen. Tänään pitäisi kyllä vielä kädyä kaupassa, joten voi olla, että kauppalista näkyy vasta huomenna blogissani.

  VastaaPoista
 4. Hauska idea käyttää laukkua tässä. Tuo ruttulappu on tosi kivan näköinen.

  VastaaPoista